GSTV Music Theory 1 : wat is het verschil tussen mineur en majeur akkoorden (Gitaarles MT-001)


Iemand stuurde me een vraag door:” Wat is nu eigenlijk het verschil tussen mineur (minor) en majeur (major) akkoorden?”. Ik ga nu niet de hele muziektheorie boven halen en eindeloos beginnen zeuren over toonladders. Geen paniek, dat doe ik jullie niet aan … nog niet 🙂 … maar in deze video leg ik het even op een eenvoudige en begrijpbare manier uit.

Link : https://www.youtube.com/watch?v=LSAUcbQMtpM

youtube-mineur-majeur-akkoorden

Enjoy it, en heb heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten ! Vind je dit leuk, vertel het verder en deel het met je vrienden!

Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn laatste posts :

youtube-abonneren

Regelmatig zal ik Short Guitar Lessons posten. De naam zegt het eigenlijk zelf : korte, effectieve en no-nonsense gitaarlessen en gitaaroefeningen. Deze instructievideo’s zullen maximaal 4 minuten duren met to-the-point instructies!

That’s it for 2day folks!
Thanks for watching 🙂 !

Regards,
Baustein