Contemporary Music & Guitar Coaching

>> Lees de volgende pagina: YOU name it … YOU play it !

Sta je ook soms op Rock Werchter, Pukkelpop, Graspop Metal Meeting, Rock Am Ring, Beach Rock, of andere pop, rock of metal festivals en concerten in het Sportpaleis te dromen van zelf ooit op zulk podium te kruipen? Met de juiste coaching en routine zal jij er volgend jaar misschien wel staan!

Leer nu gitaar spelen met de beste gitaarlessen en de beste gitaarleraar van België, of je nu starter gitarist bent of een geavanceerde gitarist met een elektrische, klassieke of akoestische gitaar. Voorkennis notenleer of niet, starter, geavanceerd of professional … ? Bij Guitar Studio begin je met gitaar en muziek spelen vanaf de eerste les! Je hoeft helemaal geen notenleer of ritmeleer gevolgd te hebben aan een muziekschool, muziekacademie of conservatorium. Ik leer jou parallel met het gitaarspelen en musiceren de nodige basis theorie aan.

Vanaf de eerste les beginnen we met de hoofdzaak van muziek spelen : plezier beleven aan het musiceren op elk niveau. Bij Guitar Studio ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve, moderne, high-end instrumentlessen. Ik vertrek steeds vanuit het instrument : het is belangrijk om eerst het muziek spelen te ontwikkelen, en vervolgens al musicerend de nodige theoretische kennis op te bouwen conform de doelstellingen van de gitaarstudent.

Boek snel je eerste gitaar en coaching sessie, leer de geheimen van snel progressie maken, targets te stellen en te behalen. Wees welkom in jouw nieuwe wereld bij Guitar Studio 🙂 !

>> Lees de volgende pagina: YOU name it … YOU play it !